Förlåt!!!

Hej mina kära vänner!
Jag har inte hunnit att skriva så mycket i bloggen för här händer det saker med vår orkester!
Det är jag ju väldigt glad för och vi har nu kommit in på en ny lista där man kan rösta på NINNAS ORKESTER och vill ni hjälpa oss så är det på http://www.kjellesdansotek.se/  och vår låt är ju Utanför din dörr.
Vill ni så är jag jätte glad för detta! Gå gärna in på vår hemsida på http://www.ninnasorkester.se och lyssna på oss om ni vill det!

Nu åter till det viktigaste i livet näst efter barnen så är det mina hundar och valpköpare/valpar och jag har fått så många fina kort och det tackar jag djupt för.

Vill bara säga att tyvärr mår en av valparn inte så bra och mitt hjärta brinner för henne och mina tankar är hos hennes ägare!
image74Kommer att avslöja mer när vi vet hur hennes framtid ser ut. Men hon har varit sjuk en längre tid och när jag får veta från veterinär utlåtandet kommer jag att skriva ut vem det är och varför hon är sjuk! Men först vill jag själv veta och hennes ägare veta vad som felas och hur de skall göra i framtiden!! Så tills vidare vill jag bara skriva ned detta och dela det med er! De andra valparna mår bra och jag tror inte att detta är en ärftlig betvingad sjukdom.
Så var inte oroliga för er valp nu och skapa masshysteri, utan jag kommer att vara ärlig och skriva ut ALLT på hemsidan och kontakta mina valpköpare om så behövs!

Mapex har varit på sitt första kalas i dag och fått lära sig att gamla hundar inte alltid älskar unga hundar!
Min svärfar har en Groenendaler som heter Zäta och han är en gammal tjurig hane som inte alls uppskattade att vi kom i dag och att de åt upp hans ben! Fy så sur han blev på Mapex och gav henne ett par tjuvnyp när hon kom för nära honom! Hua, det var så läskigt tyckte Mapex och blev lite rädd för honom. Så hon gick inte nära mer en en gång! Det är så bra att studera hur äldre hundar behandlar de unga och man lär sig enormt mycket om man kan kopiera deras språk!
Mapex är ju lätt lärd och jag har ínga bekymmer med henne alls!  Lätt lärd och super go.
Aimee ser ut som en naken hund nu och har fällt av allt, och då menar jag allt! Hon får järn tillskott och Omega 3 för att kunna sätta ny päls och börja löpa!  Men hon mår bra och är pigg!

Här är kort på Gibson med lillhusse Emil:
image72

Här kommer kort på Landola eller Vilda som hon heter i numera! Hon älskar att vara vatten bärare precis som en Landseer skall vara är hon hjälpsam:
image73

Så mina älskade vänner! Tack för allt stöd ni har gett oss och vi ses snart!
Kram från Ninna med vovvar



Lycklig!

Detta har inget att göra med hundarna, men jag är så lycklig över att vår orkester NINNAS har kommit med på Sverige toppen så jag måste få skriva det här!
Det är stort att få vara med där och med en alldeles egen låt Utanför din dörr som jag har skrivit texten till och en väninna musiken!
Snälla gå in och rösta på http://www.radionostalgi.se/dansradion/sverigetoppen/rostregler.htm och ge oss er röst! Ninnas ligger på 11 plats och utmanar de stora banden!
Tusen tack!

Jag vill tacka Christel för alla korten på sin makalösa vackra Herman när han tävlar el tränar vatten apport och liv räddning!
Det skall vara till HUNDENS dag på Ribbersborg inne i Malmö den 24-25 maj då vi skall stå där och promota för vår underbara ras! Det är SydSkånska kennel klubben som arrangerar detta och vi har fått äran att ha en egen monter där och visa upp våra vackra hundar! För vi har ju världens bästa ras inte sant?
Ni är alla hjärtligt välkomna och besöka oss där! Ulrika Schneider ägare till Leo skall hjälpa mig!
Tack vill jag säga till henne!
Lillen, Mapex, Aimee och Charlie mår bara bra och Mapex gör stora framgångar i sitt lydnads program och till hösten skall vi gå kurser!
Ha det gott och massor med kramar från NInna

Jippie gips fri!

Hejsan vänner!
I dag blev jag av med gipset och nu startar habiliteringen att få igång lill och ring fingret igen. Jag skall också gå till en knä specialist med knät eftersom det är korsband och annat som gör ont och inget ortopediskt. Så jag har kryckan kvar.
Jag hoppas att ni alla kommer på valp träffen den 31 maj och jag ser fram i mot att få träffa er alla mina goa valpköpare och "mina" valpar! Jag har ju den stora äran att de alltid förblir" mina" ungar!
Jag har fått jätte fina kort från Ludwig i dag där han sänder mig ett par underbart fina kort! Tusen tack!
Här kommer ett och resten hamnar under valpar!
image71
Han är så lik Aimee och hennes bror Atti som bor på Fleetuns kennel! Jätte lik mamma är han men han är lik Lillen kropps mässigt! Underbart vacker!
Det är underbart att få kort från er och jag sitter och stor ler varje gång det kommer in kort på busungarna!

Lillen har badat i dammen i dag så nu ligger han på en handduk och torkar efter att jag tagit det mesta med hårblåsen! Glöm inte att blåsa era hundar torra när de varit blöta! Vips så har de fått svamp i sitt skinn och det kliar fruktansvärt för dem!
Jag hoppas att ni även vill komma den 14-15 sept på den andra valp träffen och då kommer jag att ha den i samband med Sofiero utställningen!
Maila mig om ni är intresserade av att ställa era hundar så skall jag anmäla dem i uppfödarklass! Vi går ju igenom lite utställningsträning nu den 31 maj så sedan är ni proffs på detta!!! Jag finns alltid där för er, bara ring och BE ALDRIG OM URSÄKT!!!!! " MINA" valpars och ert bästa står i första rummet!
MASSOR med kramar från Ninna, pappa Lillen,mamma Aimee`, syster yster Mapex( som kan sitt, ligg, stå, tass och annat roligt nu) och CHARLIE inte att förglömma som läker bra från vatten svansen!

RSS 2.0