Jippie gips fri!

Hejsan vänner!
I dag blev jag av med gipset och nu startar habiliteringen att få igång lill och ring fingret igen. Jag skall också gå till en knä specialist med knät eftersom det är korsband och annat som gör ont och inget ortopediskt. Så jag har kryckan kvar.
Jag hoppas att ni alla kommer på valp träffen den 31 maj och jag ser fram i mot att få träffa er alla mina goa valpköpare och "mina" valpar! Jag har ju den stora äran att de alltid förblir" mina" ungar!
Jag har fått jätte fina kort från Ludwig i dag där han sänder mig ett par underbart fina kort! Tusen tack!
Här kommer ett och resten hamnar under valpar!
image71
Han är så lik Aimee och hennes bror Atti som bor på Fleetuns kennel! Jätte lik mamma är han men han är lik Lillen kropps mässigt! Underbart vacker!
Det är underbart att få kort från er och jag sitter och stor ler varje gång det kommer in kort på busungarna!

Lillen har badat i dammen i dag så nu ligger han på en handduk och torkar efter att jag tagit det mesta med hårblåsen! Glöm inte att blåsa era hundar torra när de varit blöta! Vips så har de fått svamp i sitt skinn och det kliar fruktansvärt för dem!
Jag hoppas att ni även vill komma den 14-15 sept på den andra valp träffen och då kommer jag att ha den i samband med Sofiero utställningen!
Maila mig om ni är intresserade av att ställa era hundar så skall jag anmäla dem i uppfödarklass! Vi går ju igenom lite utställningsträning nu den 31 maj så sedan är ni proffs på detta!!! Jag finns alltid där för er, bara ring och BE ALDRIG OM URSÄKT!!!!! " MINA" valpars och ert bästa står i första rummet!
MASSOR med kramar från Ninna, pappa Lillen,mamma Aimee`, syster yster Mapex( som kan sitt, ligg, stå, tass och annat roligt nu) och CHARLIE inte att förglömma som läker bra från vatten svansen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0