Kort tagning!

Hej vänner!
 I dag har valparna mest fått äta, gosa och blivit fotograferade hela dagen!
Har vägt alla i dag och alla väger nu över 1,5-2,1kg vilket jag är mycket nöjd med!
Medan valparna lekte i sin låda, var de stora hundarna på promenad med pojkarna. Det är bra att de får röra på sig även om matte är okuperad av de små!
Charlie var barnvakt i morse när valparna åt och fy vad de är räliga de små! Han hoppade till sist upp i soffan i köket för han blev attackerad! De ville ju bara ha boppe! Det finns fortfarande valpar att tinga ur denna kull!
4 tikar och en hane kvar! Helt underbara!
image9
Denna bild säger allt om Sound of kullen! De är ko lugna än så länge! Detta är lille Ludwig som använde vattenskålen för att luta huvudet i mot! Helt underbar!image12
Lite biting med de nya fina och otroligt skarpa tänderna är också kul att göra! Det är Paiste som har fått tag på Mackie.
Hello!
To day the puppies have been my photomodels! I have take pictures of them when they have played in the puppiebox! I love to see that they are ok and are playing!
The other dogs have been for a walk with my boys! They must have there walks and the boys loves to take them! Charlie was the puppie watcher to day and he was scared of all the puppies who wanted to suckle on him! He jumpt up to our kitchen sofa! There he was until i took them away! Haha, the small ones is monsters!
Everyone of the big dogs things that!
There are 4 females and one male left to buy! You are welcome to e-mail or give me a call!
I say godnight for now and i hope to write tomorrow!

Jag säger godnatt för i kväll och återkommer förhoppningsvis i morgon med nya valp och vuxen äventyr!
Kram från Ninna och vovvar
Hugh from Ninna and dogs!

Smaskigt värre!

Hejsan!
Ytterligare dagar har bara försvunnit! Veckorna går och valparna är ju på sin 4:de vecka i livet! Jag har nu förstått att vi har haft tur här på kennel LANDGOLd som fick 13 friska valpar och att alla mår bra så här långt!
Jag skänker en tanke av medlidande till mina kollegor på Landseros och Alfahonans kennel över era förlorade valpkullar! Det gör mig ont! MYCKET ont!

Valpisarna mår bra och är nu registrerade i SKK och har fått sina stamtavlor!

De äter mat nu 4 ggr/dag och jag lovar att kelgrisarna är riktiga grisar när de äter! Här står vi upp i maten och de är härligt geggiga när de är klara! Då avslutar i med ett litet fot bad och en varm torr handduk!image8
Här är några av valparna som äter! De får äta i 3 omgångar så att det inte blir för mycket stoj och att alla valparna får en chans att äta sig mätta!

Massor med kramar från Ninna

Mat dax!

Hejsan!
Jag ber om ursäkt för att jag inte har skrivit men att ha valpar, hundar och en stor familj gör att sådana här saker som att skriva i dagbok blir en aning svårt!
I allafall äter nu alla 13 valpar stöd mat 3 ggr/dag. De älskar det och några av valparna äter direkt ur hande eller på tsk. Gå hur bra som helst!
Jag har satt in 2 veckors korten som ni alla nog har sett och det finns mer kort, maila mig så får ni dem!
Alla valpar har öppnat ögonen och har fått tänder. De mår jätte bra! Som ni ser har jag bytat blogg och det är roligt för nu kan jag själv lägga in bilder här på dagboken!

Hello!
Exuse me that i don´t have wrote in this diary. But to have family( a big one) and my dogs and puppies takes al my time, so i hope you understand that!
Everyone eats food now 3 times/day and loves it! And everyone has opened there eyes and got teeth.
There are more pictures to come here in this diary.  But if you want me to take pictures of them so e-mail me!
Have a nice evening and i will wrote tomorrow! Hugh Ninna! Kram NInna

Kamera inköpt!!!

Hejsan!
I dag har vi äntligen köpt oss en ny kamera. Så nu har vi fotat alla 13 valparna från sidorna. Det är ingen lätt match att få dem till att stå men lilla Paiste stod som hon aldrig gjort något annat förr!

De har också ätit sitt första lilla mål med torrfoder uppblandat med äggula i dag och alla 13 smaskade och åt som bara den! Så i morgon om alla tål detta fortsätter vi med 2 ggr/dag och sedan 3 dagen 3 ggr/dag med denna lilla tsk mat!Men Aimee behöver avlstning nu för de är inte så snälla mot henne här! De små monstren!

Alla har i allafall börjat att få tänder så nästa vecka bör de vara framme och valparna förvandlas till små bitande monster!

Sido korten bör komma under måndagen har Unka lovat, så titta då under vecka 2 hur de ser ut!

Det finns nu 2 hanar och 4 tikar att tinga och ni är hjärtligt välkomna att antingen maila eller ringa mig om ni vill köpa en valp av mig!


Today we have buoght us an camera and have taken pictures of the puppies side ways! It was not so easy to do that with tired puppies, but little Paiste was an good girl and we had an wonderful picture of her!

The puppies have been eating there first mail today and loved it! They got soaked food with an egg yolk and they eat it very well! So tomorrow they are going to have 2 meals of this with a teaspoon! I hope that we can help Aimee a little bit now when her puppies eats more and soon have teeth! And then they become littles monsters!!!

The pictures of the puppies is coming under the puppie side on Monday my friend Unka has promice me! See under VECKA 2!

It is now 2 males and 4 females left to buy and you can give me a call or send me an e-mail so we can talk about who is left! You are welcome!

With an hugh from Aimee , puppies, the other dogs and me Ninna

RSS 2.0